Prisijungti
Receptai Naujausi Paieška
Keptos kepeneles
  • Keptos kepeneles tonis 0 h, 00 min x 3
Ingredientai:
Perskaičiuoti
Veršienos kepenys 1 kg
Sviestas 2 valg. šaukšt.
Pienas 1 l
Česnakas 2 skilt.
Miltai g
Švieži pomidorai 2 vnt.
Citrina 1 vnt.
Druska,pipirai,zoleles g
Kelti ingredientus į krepšelį
Paruošimas
Kepeneles supjaustom postambiai ir uzpilame pienu. Po valandos kepeneles iseme is pieno pasudome,papipiriname.Paliekame pusei valandos. Po to apvoliojame miltuose ir apkepame is abieju pusiu kol graziai paskrus. Neperkepkite, nes bus perkietos. Kitoje keptuveje ant istirpinto sviesto pakepiname keleta skilteliu cesnako.Tada i keptuve itarkuojame sviezius pomidorus.Pasudome,papipiriname, pabarstome zoleliu.Isspaudziame puse citrinos sulciu.Troskiname apie 5 min. Ant leksteje sudeliotu keptu kepeneliu uzpilame padaza.Garnyrui naudojame ta ka labiausiai megstam. Skanaus.
Įkelti į mano receptus
 
Komentarai (2)
  • 2010-05-10 juratera Mielas Toni, Jūs šaunuolis virtuvės žinovas,ir visi Jūsų receptai puikūs-10 balų...
  • 2010-05-10 tonis Dekui dekui :)
Komentuoti